Izolat białka serwatkowego
Redaktor gornicy.com.pl - 10 stycznia 2021Białko serwatkowe jest najlepszym i najlepiej przyswajalnym przez organizm źródłem protein. To właśnie z niego pochodzi izolat; sama serwatka natomiast jest produktem ubocznym, który został uzyskany w zaawansowanym procesie mikrofiltracji. Dzięki niskiej temperaturze, jaka towarzyszy temu procesowi, zachowane zostają bezcenne właściwości tego produktu. Skład jest niezwykle wartościowy ze względu na obecność w nim cennych dla organizmu aminokwasów egzogennych oraz makroelementów. Izolat cieszy się największą popularnością wśród innych białek dzięki kilku doskonałym pozytywom. Pierwszym z nich jest lekkostrawność produktu. Organizm bardzo szybko radzi sobie z trawieniem, jest to więc idealne źródło szybkiego białka. Dzięki zawartości, która jest bardzo wysokiej jakości, zyskujemy również doskonały budulec dla naszych mięśni. Białko posiada jednak pewną wadę, jaką jest wysoka cena produktu. Nie powinna jednak nas odstraszać od zakupu, ponieważ wraz z nim otrzymujemy wiele korzystnie wpływających na nasz organizm substancji, niezbędnych w naszej drodze po wymarzoną sylwetkę.
You may also like
Portal współpracuje z:
Kalendarz
P | W | Ś | C | P | S | N |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
Wyszukiwarka portalu
Archiwum portalu
- styczeń 2023
- październik 2022
- sierpień 2022
- kwiecień 2022
- marzec 2022
- styczeń 2022
- grudzień 2021
- listopad 2021
- październik 2021
- maj 2021
- kwiecień 2021
- luty 2021
- styczeń 2021
- październik 2020
- sierpień 2020
- czerwiec 2020
- kwiecień 2020
- marzec 2020
- luty 2020
- styczeń 2020
- listopad 2019
- październik 2019
- sierpień 2019
- lipiec 2019
- czerwiec 2019
- maj 2019
- kwiecień 2019
- marzec 2019